Informasjon.

Detaljer.

  • 24 mai 2019 18:00

Konsertar:
Fredag 24 mai: Konsert & dans med TWANG GANG. Dørene opnar kl 2100.
Laurdag 25 mai: Konsert & dans med VOSSAREBELS & KJELL ELVIS. Begge dagar spelar vår hus dj før og etter konsert. Dørene opnar kl 2100.

Dansekurs // Swing // Rockabilly:

Rock`n Rolf danseskule held swingkurs heile helga. Kurs både for nybyrjar og vidarekomne. Kurs bestiller du på www.ticketco.no
Grunnkurs: 24/5 kl 1800 til 2000 samt 25/5 kl 1400 til 1600 // Vidarekomne: 25/5 kl 1630 til 1830.

Bilettprisar:
Fredag kr 249,-. Før 1. april kr 199,-
Laurdag kr 349,-. Før 1. april kr 299,-
Fredag og laurdag kr 499,-. Før 1. april kr 449,-
Billettar får du kjøpt på www.ticketco.no

PAKKAR MED OVERNATTING
Fredag til søndag, inkludert billett begge dagar
og middag laurdag:
Enkeltrom 2990,-
Dobbeltrom 2390,- per person i delt dobbeltrom
Laurdag til søndag, inkludert billett og middag
laurdag:
Enkeltrom 1795,-
Dobbeltrom 1495,- per person i delt dobbeltrom

Presseskriv artistar:
Kjell Elvis er en entertainer i særklasse! Med sin likhet til Kongen, utstråling og karisma har han gjort stor suksess .Har en karriere på over 20 år i underholdningsbransjen. Kjell Elvis startet i militæret i Harstad i 1988. Etter militæret jobben han på en fabrikk i Lyngdal frem til 1994 og tok da steget ut som profesjonell Elvis Imitator på heltid.

Kjell Henning Bjørnstad er sju år når han ser Elvis Presley på TV for første gang. Elvis synger «Love Me Tender» og guttungen tar oppfordringen. Mer en tretti år senere er kjærligheten like sterk, og selv om Kongen er død, sørger Kjell Elvis for å holde liv i magien. Når publikum lukker øynene, skal de høre Elvis – og når de åpner øynene, skal de se Elvis.

Som Skandinavias eneste Elvis Tribute Artist tar Kjell Elvis yrket sitt alvorlig. På scenen er han Elvis Presley, men også Kjell Henning. Han er Kjell Elvis – artisten som høres ut som Elvis, ser ut som Elvis, og skaper stemningen Elvis var kjent for.

Kjell Elvis er europamester, nordisk mester og bronsevinner i VM i Elvis-imitasjon. Han har fått sitt navn i Guinness’ Rekordbok etter å ha sunget Elvis-sanger i over 40 timer. Fascinasjonen for Elvis er ikke en hobby. Det er en livsstil og et levebrød.

UNG FAN
Kjell Henning Bjørnstad ble født 12. mars 1968 på Vanse i Farsund kommune i Vest-Agder. Han interesserer seg tidlig for musikk, og synger gospel allerede som liten gutt. Sju år gammel ser han Elvis på TV, og det forandrer livet. Drømmen om å bli en like stor artist har fulgt Kjell Henning siden.

GJENNOMBRUDDET
19 år gammel begynner han å jobbe målrettet for å nå drømmen. Kjell Henning kaller seg Kjell Elvis og bruker fritiden på å trene stemmebruk og dansetrinn.

Gjennombruddet kommer i 1997, med en TV-reportasje som vises på de største TV-kanalene i Norge, Danmark, Sverige og Tyskland. Over natten er Kjell Elvis kjent, og karrieren er i gang. I 2001 vinner han det nordiske mesterskapet for Elvis-imitatorer, i 2003 kommer han i Guinness’ Rekordbok etter å ha sunget Elvis-sanger i over 40 timer, og i 2006 ble han kåret til europamester.
Kjell Elvis har gitt ut 2 Cd album:
In My Way fra 1998
He Touched Me fra 2008

Presseskriv Twang Gang
Twang Gang har gjennom dei siste 20 åra vore fast leverandør til den norske konsertscena.
Gjennom tallause jobbar i alt frå store festivalar til små, brune klubbscener har Twang Gang levert fest og gaman til folket. Eit uttrykk som ofte har blitt brukt er at «desse gutane er ute av stand til å IKKJE levere». Det legg me sjela vår i.
Har du vore ute dei siste åra? Då har du nok møtt oss. Der ute har me gitt deg ei salig blanding av ur-rock’n roll og nyskrivne ting som fint smeltar saman i i den symbiosa som ei konsertoppleving skal være.
Så om det ein gong rykker i rockefoten eller du har lyst på ein kveld friteken frå alle andre bekymringar så ta tak. Kom og besøk oss. Du skal være så inst velkomen.
Ny singel ute no, `Hugsa meg`

Vossarebels
Hausten 2010 starta fire gutar frå Voss å spela i band. Dei fann fort ut at det var rockabilly
dei skulle legge sjela si i. No er gutta blitt 15-18 år og rockar hardare enn nokon gong. Dei
har hatt mange spelejobbar på kneiper og festivalar og har gitt ut debutalbumet sitt
«Bedop»
Bandet heiter sjølvsagt the Vossarebels og har skrive halvparten av låtane på albumet sjølve.
Ken Bruno har skrive tekstane for dei.
Så stapp plata i spelaren og skru opp! Dette er energisk rockabilly spelt av «ungdommen no
til dags»
The Vossa Rebels har turnert hele norge og vart invintert til Svaldbard på Dark Season
Bluesfestival. Gutta her vert på bl.a Tysnes Fest, Skånevik Bluesfestival, Vikedal Roots
Festival, Rockabilly Rumle og ikke minst, semifinalist i Norske Talenter i 2018
Sondre Hegg: Vokal, gitar
Eivind Dæmring Styve: Trommer
Sondre Dæmring Styve: Kontrabass

tilbak til kalender