24-8-2021

BARNEDANS HØSTEN 2021 Unneland

BARNEDANS
HØSTEN 2021
Torsdag 9. september 2021 starter vi opp igjen med alle førskolebarns absolutte favoritt:
Barnedans – i HUSET på Unneland.
Her får barn tid til å lære dans – og tid til å briljere med det de kan.
Voksne liker å lære nye ting – fort. Barn i førskolealder liker å repetere dans som de behersker til musikk de kjenner – det gjør dem trygg i dansen.
Rock`n`Rolf Aastvedt fra Rock`n`Rolf Danseskole – med mange tiårs erfaring som danselærer – instruerer også i høst, Husets Barnedanskurs.
Vi holder 2 kurs på 13 torsdager utover høsten. Første kursdag er altså torsdag 9. september på Huset (Kultur- og Aktivitetshuset på Unneland). Juleavslutning blir det på torsdag 9. desember (Høstferien er kursfri).
Kl. 16.45: Et mykt møte med dansen for barn som fyller 2 og 3 år i år (f. 2018 og 2019). Mamma eller pappa er med inn (er med i dansen).
Kl. 17.45: Barn som fyller 4, 5, og 6 år i år (f. 2015, 2016 og 2017), blir med og synger og danser etter tradisjonelle og kjente barnesanger + nyere sanger og listemusikk. Vi begynner også såvidt å danse enkle danser to og to. Barnedans er læring, lek, sang og dans. Mor eller far venter, etter hvert, utenfor salen.
Våre samarbeidspartnere; Sparebanken Vest, Bergen Kommune, Unneland Grendalag og Unneland Barnehage er enig med oss i at dansekurs for barn og ungdom er viktig – og at det må være tilgjengelig for alle som ønsker å være med.
DERFOR KJØRER VI, SOM EN PRØVORDNING I HØST: KUN KR. 300,- FOR HELE KURSET
Meld på i dag – her gjelder førstemann til møllen.
Påmelding med navn på barn, fødselsdato, navn på mor eller far + tlf.nr sendes til jarleviken@gmail.com. MERK PÅMELDING MED BARNEDANS.
PS: Skriv også på hvis dere har gått på kurs tidligere, og hvilket.
PPS: Alle som melder seg på kurs/aktiviteter i Huset på Unneland, må også melde seg inn i Facebookgruppen «Info gruppe for Huset på Unneland». Dette fordi all info om f.eks. eventuelle endringer av timer på grunn av endrede smittevernråd, info om avslutninger, m.m. – kommer på «Info gruppe for Huset på Unneland», og bare der.