24-8-2021

BARNEDANS 2022 Unneland

BARNEDANS 2022

Torsdag 3. februar 2022 starter vi opp igjen med alle førskolebarns absolutte favoritt:

Barnedans – i HUSET på Unneland.

Her får barn tid til å lære dans – og tid til å briljere med det de kan.

Voksne liker å lære nye ting – fort. Barn i førskolealder liker å repetere dans som de behersker til musikk de kjenner – det gjør dem trygg i dansen.

Rock`n`Rolf Aastvedt fra Rock`n`Rolf Danseskole – med mange tiårs erfaring som danselærer – instruerer også denne vinteren/våren, Husets Barnedanskurs.

Vi holder 2 kurs på 13 torsdager utover vinteren/våren. Første kursdag er altså torsdag 3. februar på Huset (Kultur- og Aktivitetshuset på Unneland). Sommeravslutning blir det på torsdag 12. mai (Vinterferien/påskeferien er kursfri).

Kl. 16.45: Et mykt møte med dansen for barn som fyller 2 og 3 år i år (f. 2018 og 2019). Mamma eller pappa er med inn (er med i dansen). PS: Dere følger samme kurs som dere, eventuelt, gikk før jul.

Kl. 17.45: Barn som fyller 4, 5, og 6 år i år (f. 2015, 2016 og 2017), blir med og synger og danser etter tradisjonelle og kjente barnesanger + nyere sanger og listemusikk. Vi begynner også såvidt å danse enkle danser to og to. Barnedans er læring, lek, sang og dans. Mor eller far venter, etter hvert, utenfor salen.

Våre samarbeidspartnere; Sparebanken Vest, Bergen Kommune, Unneland Grendalag og Unneland Barnehage er enig med oss i at dansekurs for barn og ungdom er viktig – og at det må være tilgjengelig for alle som ønsker å være med.

DERFOR VIDEREFØRER VI PRØVORDNINGEN FRA I HØST MED: KUN KR. 300,- FOR HELE KURSET, OGSÅ FOR VINTERENS/VÅRENS KURS.

Meld på i dag – her gjelder førstemann til møllen.

Påmelding med navn på barn, fødselsdato, navn på mor eller far + tlf.nr sendes til jarleviken@gmail.com. MERK PÅMELDING MED BARNEDANS.

PS: Skriv også på hvis dere har gått på kurs tidligere, og hvilket.