24-8-2021

FOLKESWING HØSTEN 2021 på Unneland

FOLKESWING
HØSTEN 2021
Alle – ABSOLUTT ALLE – har behov for å kunne et minimum av swingdans – eller kanskje, til og med, litt mer enn et minimum.
Og siste helgen i oktober (29.-31. oktober) har dere en kjempemulighet til å lære swing fra en av de beste.
For fredag 29. oktober kl. 17.30 starter vi opp med kurs i Folkeswing for nybegynnere i «Huset på Unneland» – med selveste Rock`n`Rolf som instruktør.
Kan du litt fra før, sier du? Da starter vi kurs for deg også, på fredag 29. oktober kl. 19.30.

Nybegynner:
I løpet av 6 timer fordelt på 3 dager i helgen kan vi garantere at dere vil imponere på neste fest eller firmaets julebord.
Kurset går altså fredag 29. oktober kl. 17.30, lørdag 30. oktober kl. 12.00 og søndag 31. oktober kl. 12.00.

Kan litt fra før (viderekommende)
:
I løpet av 6 timer fordelt på 3 dager i helgen kan vi garantere at dere vil imponere enda mer på neste fest eller firmaets julebord.
Kurset går fredag 29. oktober kl. 19.30, lørdag 30. oktober kl. 14.00 og søndag 31. oktober kl. 14.00.
Kurset er åpent for ungdom og voksne – men, det er et men; siden vi fortsatt er i en pandemi, så kan bare par eller vennine/vennepar melde seg på til swingkurs denne gang. Dette på grunn av at vi ikke kan rullere på dansepartner, som man vanligvis gjør på slike kurs.
Men, dette kan selvsagt endre seg til slutten av oktober. Så er du/dere ikke par men ønsker å lære swing? Da er det bare å melde på, så ser vi hvordan smittevernrutinene er når vi kommer til slutten av oktober.
Kurset blir arrangert og sponset av Unneland Barnehage og Unneland Grendalag. Kurset blir også støttet av Bergen Kommune.
Prisen for hele kurset er derfor kun kr. 500,-.
Påmelding med navn og tlf.nr sendes til jarleviken@gmail.com
Merk påmeldingen «Folkeswing Nybegynner» eller «Folkeswing Viderekommende.
PS: Alle som melder seg på kurs/aktiviteter i Huset på Unneland, må også melde seg inn i Facebookgruppen «Info gruppe for Huset på Unneland». Dette fordi all info om f.eks. eventuelle endringer av timer på grunn av endrede smittevernråd, info om avslutninger, m.m. – kommer på «Info gruppe for Huset på Unneland», og bare der.