30-4-2015

Nyhetsbrev april

Aktiviteter på danseskolen i vår

Kjære dansevenner,
vi nærmer oss sesongslutt og det betyr det snart er tid for sommerforestilling på Fana kulturhus den 10. mai! Se egen mail om dette. Vi trenger derimot noen gode hjelpere denne dagen. Hvis du kan bidra med noe send følgende info til camilla_marie89@hotmail.com:
– Navn
– Mobilnummer
– Parti
– Om du vil hjelpe til under forestilling 1 eller 2
– Hva du vil bidra med (kakesalg, kakebaking, garderobehjelp, billettsalg).

Helgekurs
30.-31. mai er det kurs i boogie woogie nybegynner og litt øvet, folkeswing nybegynner, West Coast Swing nybegynner og brudevals. For mer info og påmelding, se her.

Sommerskole
I uke 27 og 33 blir det sommerskole på danseskolen! Her vil det være fokus på musikal og dans, og undervist i stiler som jazz og hip hop av dyktige instruktører. Det er da program på skolen hele dagen, hver dag, i én uke. Se forsiden på www.danseskolen.com for mer informasjon og påmelding.

Engledisco 5. juni
Engledans er et kurs som har gått de siste semestrene for barn med spesielle behov. Denne ettermiddagen inviteres foreldre, familie, ledsagere, søsken og venner til en koselig kveld der små (og store) kan nyte dansegulvet. Barna viser hva de har jobbet med og Rolf gir info om høstsemesteret. 5. juni kl. 17.30 på danseskolen. 100 kr per familie.

Årsmøte 28. mai
Styret kaller inn til årsmøte den 28. mai klokken 20.00 i sal 2 på danseskolen. Her har alle som har betalt medlemskap stemmerett og dermed en mulighet for å være med å bestemme hvordan danseskolen blir styrt. Innkalling: her
Årsrapport: her
Kandidater og forslag til kandidater sendes til christian@danseskolen.no. Styret ser etter engasjerte, skrivekyndige personer som vil bidra i styringen av danseskolen. Styremøter avholdes cirka én gang i måneden.

Sesongslutt og fordypning
Uke 20 er siste uke med kurs (uken etter danseforestillingen). Denne uken forbereder vi oss til 17. mai! To uker etter dette begynner vi med fordypningskurs som går over fire uker. Mer info og påmelding her.