04-6-2022

Nyhetsbrev, juni

Kjære dansevenner,
dette blir det siste nyhetsbrevet for denne sesongen.

Høst 2015

Vi er snart klar med timeplanen for høsten. Det blir oppstart i uke 35, og siste kursuke er i uke 50. Timeplanen er tentativ, og det kan komme små endringer. Følg med på hjemmesider og Facebook for oppdateringer og endringer. Foreløpig timeplan finner du her.

Sommerskole

I uke 27 og 33 blir det sommerskole på danseskolen! Her vil det være fokus på musikal og dans, og undervist i stiler som jazz og hip hop av dyktige instruktører. Det er da program på skolen hele dagen, hver dag, i én uke. Se forsiden på www.danseskolen.com for mer informasjon og påmelding. Betaling skjer på danseskolen, før første time (kort og kontant).

Engledisco

Engledans er et kurs som har gått de siste semestrene for barn med spesielle behov. Denne ettermiddagen inviteres foreldre, familie, ledsagere, søsken og venner til en koselig kveld der små (og store) kan nyte dansegulvet. Barna viser hva de har jobbet med og Rolf gir info om høstsemesteret. 5. juni kl. 17.30 på danseskolen. 100 kr per familie.

Årsmøte

28. mai ble det holdt årsmøte på danseskolen. Les referat her.

Salsainstruktør

Til høsten trenger danseskolen en salsainstruktør (LA eller cubansk) til nybegynnerkursene som skal gå på tirsdager fra 21.00-22.00. Spre ordet til alle kjentfolk! CV og søknad sendes til rolf@danseskolen.com.

Samarbeidspartnere

En oppsummering av tidligere gjennomførte arrangement og prosjekter finnes nå her. Her finnes også en oversikt over ulike partnere og aktører som har bidratt til at arrangement kan realiseres.

Vi håper dere får en strålende sommer, og ønsker samtlige velkommen tilbake til Rock’n Rolf Danseskole i uke 35!

Hilsen administrasjonen.