01-1-1970

Nyhetsbrev, mai

Kjære dansevenner,
mai er som vanlig en travel måned! Mye av det som ble nevnt i sist nyhetsbrev er fremdeles aktuell informasjon, klikk her for et gjensyn med det og for å lese om blant annet Engledisco og helgekurs.

Sommerforestillingen som gikk av stabelen den 10. mai var en stor suksess! I forbindelse med dette, har vi laget en kort spørreundersøkelse. Den tar rundt 5 minutter, og du finner den her.

Høst 2015
Vi er snart klar med timeplanen for høsten. Det blir oppstart i uke 35, og siste kursuke er i uke 50. Timeplanen er tentativ, og det kan komme små endringer. Følg med på hjemmesider og Facebook for oppdateringer og endringer. Foreløpig timeplan finner du her.

Dansekveld
Disse søndagskveldene utgår for resten av sesongen, men det blir nyoppstart til høsten igjen.

Grasrotandelen
Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Rock’n Rolf Danseskole. Send en SMS med Grasrotandelen 914016487 til 2020. Mer info: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/

Sommerskole
I uke 27 og 33 blir det sommerskole på danseskolen! Her vil det være fokus på musikal og dans, og undervist i stiler som jazz og hip hop av dyktige instruktører. Det er da program på skolen hele dagen, hver dag, i én uke. Se forsiden på www.danseskolen.com for mer informasjon og påmelding. Betaling skjer på danseskolen, før første time (kort og kontant).

Årsmøte 28. mai
Styret kaller inn til årsmøte den 28. mai klokken 20.00 i sal 2 på danseskolen. Her har alle som har betalt medlemskap stemmerett og dermed en mulighet for å være med å bestemme hvordan danseskolen blir styrt.
Innkalling: her
Årsrapport: her

Kandidater og forslag til kandidater sendes til christian@danseskolen.no. Styret ser etter engasjerte, skrivekyndige personer som vil bidra i styringen av danseskolen. Styremøter avholdes cirka én gang i måneden.

Med ønsker om en fortsatt fin mai måned,
hilsen administrasjonen.