Våre instruktører

 

Rolf Kristian Aastvedt

Rolf startet å danse i 1986 og grunnla danseskolen i 1988. Han har siden den tid undervist over hele landet og samme med sin dansepartner, Heidi, vært med på det norske landslaget i Swing Boogie Woogie og konkurrert på nasjonalt og internasjonalt plan. Han underviser idag i det fleste Swingstiler. i tillegg underviser han i Salsa, Barnedans, Engledans og Brudevals(noe han ofte og holder privatimer i).

Untitleddd-1

Camilla Marie Lønøy Olsen

Camilla er utdannet fra Bårdar Akademiet i Oslo og tok videre pedagogisk fordypning i klassisk ballet ved KHIO. Hun har erfaring både som pedagog, danser og koreograf, der hun bl.a. har danset med danseensemble i Grease(Oslo spektrum) og produsert en egen forestilling med dansekompaniet «InMotion». Idag underviser hun hovedsaklig moderne og ballett i tillegg til at hun er en av de som driver Ungdomskompaniet Ballare.

bc5644ff-b583-4457-88fb-f7c03efc36b4

Stine Koldal Amundsen

Stine begynte å danse på Rock’n’Rolf i ung alder og ble tidlig tatt opp i Ungdomskompaniet Ballare. Hun har siden den tid utviklet seg både som danser, koreograf og instruktør, hun var bla. tidligere medlem av jentegruppen Pretty Priceless som gjorde et navn for seg både i og utenfor Bergen. Hun underviser hovedsaklig i Jazz og driver showgruppene Aparte og Sans.

Nikolay Tysse Øberg

Nikolay begynte å danse på Rock’n’Rolf da han var 11 år gammel, han syntes det var fett og ble veldig fort god i det. Han og Tore startet etterhvert opp Curl Power og de var med på Norske talenter i 2011, der kom de til semifinalen. Hos oss underviser han i Hip-Hop, gjerne med en New Style/Moderne vri, og er med å drive Ground Control Crew.

222 copy

Brita Katarina Selvik

Brita Katarina Selvik startet sin dansekarriere på Rock N Rolf, og er nå hovedtrener for freestyle discojazz. Hun har danset i 8 år, og er enda aktiv konkurransedanser i freestyle og slow. Før dette gikk hun på turn og ballett, og har alltid vært spesielt glad i slow. Hun har gode resultater fra NM og Dancer of the year, og konkurrerer både på Vestlandet og Østlandet. Hun er opptatt av å motivere danserne, samtidig som de skal ha det gøy og kjenne på egen mestring. Hun gleder seg til å utvikle nye og gamle dansere, og skal ha alle freestylekursene.

Roskva Yasmin Andersen

Roskva Yasmin Andersen, (1990). Dansekunstner og pedagog fra Bergen. Danseutdannelse fra Spin Off Forstudium i Dans i Oslo, Amsterdam School of the Arts, Concordia University i Montreal, og har en Bachelor i Utøvende dans med integrert Praktisk Pedagogisk Utdanning fra Universitetet i Stavanger. Gjennom de ulike skolene, har hun trent både klassisk ballett, jazz og moderne dans. I tillegg til dansen, har hun vært aktiv stuper på nasjonalt nivå i Bergen Stupeklubb. Som dansepedagog jobber hun med en release-basert stil med fokus på funksjonalitet for muskler og ledd i bevegelse opp og ned til gulv, samtidig som hun utfordrer det fysiske med fart og forflytning.

Roskva er ny pedagog for ungdomskompaniet Ballare.