Engledans

Hva er Engledans?

Engledans er en dansegruppe for de med spesielle behov, som sammen med forelder/ledsager kan komme på danseskolen og kose seg. Det er ingen krav til prestasjoner eller nivå, her ligger fokuset på musikk, bevegelse og samspill. Musikk er viktig for barna, det er et språk for alle uansett hva vi mestrer verbalt, fysisk eller mentalt. Musikken kan være en lindring, frihet, muligheter, smil, tilhørighet, gjenkjennelse, rytmer, trygghet og mange følelser som fyller kropp og sjel med glede. Det er en nydelig måte å kommunisere og formidle følelser.

Hvordan er kursene?

Englebarn – For de som er mellom 8 og 13 år gammel, selv om de godt kan være yngre. Fokuset er på å skape et trygt og trivelig miljø samtidig som de lærer seg å forholde seg til musikk og bevegelse. Forelder/ledsagere er med hele veien, både på kurset og på scenen i slutten av semesteret.

Engleungdom – For de som er over 13 år. Fokuset er på å skape et trygt og trivelig miljø samtidig som de lærer seg å forholde seg til musikk og bevegelse. Dersom det trengs eller er ønskelig så er  forelder/ledsager med hele veien, både på kurset og på scenen i slutten av semesteret.