Freestyle

For øyeblikket har vi ikke lokaler til og holde kurs i Freestyle.

Hva er Freestyle Discojazz?

Freestyle er en energisk danseform som krever mye av danseren både når det gjelder styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Man danser etter rask discomusikk og beveger seg rundt på gulvet i danseretning med løpetrinn, spark og andre bevegelser. Det er en konkurransedans, som betyr at for de som ønsker det så kan de være med på konkurranser flere ganger i semesteret. Da handler det om å vise seg frem og være den stiligste danseren på gulvet når dommeren tar sin avgjørelse. Det er ikke noe ”skummelt” å delta i en konkurranse for det er alltid mange på gulvet samtidig og alle får minst to muligheter til å komme seg videre i konkurransen. Dersom du ikke ønsker å være med på konkurranse er det bare å kose seg og ha det gøy med dansen.

Hvordan er kursene?

Nybegynner – For de som er nye til Freestyle.  Du går gjennom grunnleggende steg og ferdigheter.

Litt øvet – For de som har danset en del Freestyle før og er klar for å gå videre. Du utvikler en større teknisk forståelse og jobber mer med bevegelse og musikken.

Øvet – For de som er på leting etter en utfordring. Det grunnleggende må være på plass og man begynner å leke seg med de mange mulighetene som Freestyle byr på.

Minifreestyle – For de som ikke er store nok til å begynne på nybegynner kurset, men allikevel har lyst å prøve seg og være med på moroa

Teknikk + Stretching – For de som ønsker å fordype seg i det tekniske ved Freestyle og bli mer fleksibel.

Basis styrke og turn – Grunnleggende turn og styrken som trengs for å gjennomføre det. Passer for de som ønsker å legge til akrobatiske elementer i rutinene sine.

Konkurranse – Trening for de som skal være med på konkurranse.

Slow Konkurranse – Trening for de som skal være med på Slow konkurranse.